OZ6ARC Ugebrev uge 41

Mojn Venner!

Torsdag, den 14. Oktober 2021 havde vi tema aften i OZ6ARC, og denne gang var det CW der var emnet. Der mødte 12 ivrige amatører op og der blev snakket heftigt om emnet.

       

OZ2JMG Jan, OZ2I Henning og OZ1BMO Gert, havde medbragt elektroniske morsetrænere, som blev demonstreret og afprøvet af bl.a. Henning og Jan.

                                 

Henning havde også været på nettet og søgt info om CW-træning og fandt bl.a. OZ1IVA’s morsetrænings program og netværket LCWO (Learn CW Online) begge dele rigtig gode muligheder for at starte træning i CW.

OZ1HKT Allan har også besluttet at bygge den lille morsetræner med farveskærm og 32bit STM32 processor, så OZ1BMO Gert havde samlet stumper til projektet så nu kan Allan komme i gang.


Næste torsdag, den 21.Oktober 2021 er der ordinært klubmøde, hvor vi bl.a. får mulighed for drøfte emner vedrørende vores kommende generalforsamling, og selvfølgelig laver OZ1ODK Gunnar dejlig kaffe til os som han plejer.

Vy73 de OZ1BMO Gert

- - - - - -

Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
http://www.oz6arc.dk. HUSK! Opdater din browser, så det ikke er gammelt indhold fra cachen, du ser! Det er ikke altid browseren gør det selv!   Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
73 og velkommen !

 73´de  oz9acv  Lejf