Transverter er en kombi QO-100 og 13 cm transverter. Det vil sige at transverteren har et kredsløb til transformation til en LNB ca 789 MHz downlink fra 10.5 GHz til 70 MHz, 50 MHz eller sådan noget og uplink fra 70 MHz, 50 MHz til 2.4 GHz til QO-100. Samme transverter har også et RX kredsløb til 13 cm, altså er det også en transverter til 2.4 GHz som jo er det område vi i Danmark må benytte på 13 cm, efter at vi er blevet forvist fra 2.320 GHz.

Konstruktionen skal bruges sammen med en RFzero som skal levere de LO signaler jeg skal bruge til transverteren. Det bliver spændende.

Her er min nye transverter til EsHail QO-100. UpLink 2.4 GHz og downlink 10.48 GHz.
Under transverteren ligger en RFzero som giver mig de forskellige LO, så jeg kan bruge min ICOM IC-7300 på 70 MHz.

Så har jeg fået monteret kabler, så det nu er muligt at bruge transverteren. Jeg har genbrugt/brugt forskellige coax-kabler derfor de sjove bukninger. Der mangler at blive trukket PTT fra radioen og til PA-trinet til 2400 MHz. Jeg kunne ikke vente, jeg måtte se om der var hul i transverteren.

Her er bagsiden med forbindelserne til GPS antennen, IF RX og TX (til modificeret DB6NT interface til IC-7300) styring af interface, LNB indgang, USB-port til RF-Zero og selvfølgelig TX 2400 MHz.