Ugebrev 32-22 – OZ6ARC

Mojn Venner!

Den 13. Oktober 2022 havde vi almindelig klubaften i OZ6ARC Åbenrå, hvor alle emner var i spil. OZ8TE Jan havde medbragt en meget flot Rhode & Schwarts fly transmitter på 50 Watt som vi fik lov til at kigge nærmere på.

Den bliver i øjeblikket brugt som undervisnings materiale, hvor den bliver adskilt og samlet igen. På billedet kan man se frekvensen den kørte på i systemet.

Vi havde en rigtig hyggelig aften sammen, hvor 8 amatører var mødt op. Desværre var OZ1FHN Flemming kørt i stykker med bilen, så Flemming og OZ2BBH Bent kunne desværre Ikke møde op.

Næste gang torsdag den 20. oktober 2022, har vi et nyt emne på programmet, nemlig en gennemgang og demo af et genialt program der hedder TINA som er et elektronik simulerings program. Det kan bruges til at designe kredsløb som filtre og transistor kredsløb. OZ8TE medbringer udstyr til at køre det på storskærm så alle kan følge med. Programmet er gratis så alle kan få det til eget brug. Så her er der mulighed for at få lidt gang i udviklings arbejdet før man går videre med print produktionen.

Mød op til endnu en spændende aften i klubben, vi ses.

Vy73 de OZ1BMO, Gert

- - - - - -

Husk Radiogruppen Knivsbjerg holder

Generalforsamling

Fredag d. 21 okt kl. 19.30

På Agerskov kro

spisning kl 18:00 tilmelding nødvendig.

 - - - - -

         Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
http://www.oz6arc.dk.
- - - - - - - - - - -
Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
73 og velkommen !

73 ´de oz9acv Lejf