Uge 37-22 – OZ6ARC

Mojn Venner!

Den 10. November havde vi almindeligt klubmøde hvor vi blandt andet skulle drøfte programmet for resten af året.

Der blev også snakket om Amatør Træf Fyn, hvor rigtig mange fra vores klub var mødt op. De fik handlet helt vildt, særlig OZ1CRV Ole, havde muldvarpen oppe mange gange, men Ole fik også købt en del rigtig fine ting, blandt andet en fin Turner +2 bordmikrofon, måleinstrumenter, stik, kabler og kostbare rør til vores elskede Kenwood hybrid projekter.

OZ1BMO Gert fik også handlet en fin Kenwood MC-50 mikrofon som dog krævede en del klargøring, også gode QQE5/40 rør til rimelige priser røg i kurven sammen med en Baofeng RD-5R til DMR. OZ5ZX Jeff var heldig at vinde en fin lille håndradio til VHF/UHF, men glæden varede ikke længe, fordi det viste sig den var defekt…! Heldigvis kunne Jeff glæde sig over den nye B-licens som han bestod, sammen med OZ1FHN Flemming.

 

Der blev også tid til at introducere Flemming for FT8 opsætningen i vores RadioShack, sammen med OZ2BBH Bent…der kom mange mærkelige lyde ud derinde fra.. 🙂

Næste gang, torsdag den 17. nov., har vi et setup omkring WSJT (Weak-Signal-Joe-Taylor) et meget spændende  program som Joe, K1JT, har tilbudt gratis til alle radioamatører og som gør det muligt at få kontakter over store afstande med ganske lille effekt. OZ2BBH har lovet at sætte os ind i det spændende program sammen med OZ7UE John... Det bliver spændende...

Vi ses på torsdag til endnu en spændende aften! 

Vy73 de OZ1BMO

Gert

    - - - - -

Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
 http://www.oz6arc.dk
- - - - - - - - - - -
Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
73 og velkommen !

73 ´de oz9acv Lejf