42-22 Glædelig Jul – OZ6ARC

Mojn Venner!

Den 15. December 2022 var den sidste klubaften for i år, og det blev som sædvanligt gjort med julegløgg og æbleskiver. Trods det dårlige vejr var der forholdsvis mange der havde trodset sneen og mødte op. Da vi ankom var der slet ikke ryddet omkring klubhuset, så vi måtte starte med at lave dagens motion og gribe sneskovlen så vi kunne få plads til de mange biler. Vi havde igen besøg af OZ3VL Poul-Erik og OZ1GI Allan..dejligt at møde nye amatører i vores klub.

Da vi skulle varme æbleskiver gik mikroovnen i stykker, så nu var gode råd dyre…men Allan OZ1GI kom til hjælp og lavede et alternativ på bedste professionel vis…så vi fik alligevel varme æbleskiver, stor tak til Allan

Trods sne og mikroovne der gik i stykker havde vi alle en herlig aften, hvor vi fik ønsket hinanden Glædelig jul og drøftet hvad vi skulle eksperimentere med i juleferien.

Som det kan ses på billedet, blev der også tid til at kigge lidt i OZ3VL Poul-Erik’s hjemmebyggede 2-meter modtager efter BSP modellen MD5 som han byggede for mange år siden.

Det er altid dejligt når amatører medbringer deres projekter, så man kan se hvad der bliver arbejdet med rundt omkring…


Efter julen og nytår starter vi op igen den 12. januar med det første klubmøde i 2023. Her vil vi planlægge hvordan den første del af året skal foregå….

Glædelig jul og Godt nytår til alle!

… og tak til alle der har bidraget til klubbens drift igennem 2022!

Med venlig hilsen Bestyrelsen !

Vy73 de OZ1BMO

Gert

  - - - - -

Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
 http://www.oz6arc.dk
- - - - - - - - - - -
Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
73 og velkommen !

Alle medlemmer af OZ6ARC ønskes en God JUL og et Godt Nytår,

 73 ´de oz9acv Lejf,  webmaster!