The DX Mentor

Jeg har gennem de sidste to år leveret bidrag til SWODXA nyhedsbrevet i form af interviews og emner som redaktøren har sendt til 14-15 forskellige radioamatører med interesse for DX og Expeditioner - fordelt over hele kloden. Nogle af de andre leverandører er 4X1UF, VP8ADR, HA3NU, EI8IU, OZ1RH, YB1YO, FR4OO, UA4CC, TA4LYL samt mange andre.
Du finder en hjemmeside hvor du kan læse nyhedsbrevene og hvis du er DX interesseret må der være mange guldkorn at hente for dig på  https://www.swodxa.org/newsletters/

Sidste nye melding fra SWODXA - South West Ohio DX Association - ankom i min e-mail i dag og fortæller om et helt nyt tiltag, nemlig en Podcast nyhedskanal omkring DX.
Kanalen har de kaldt "The DX Mentor" og det er meningen at invitere forskellige radioamatører rundt omkring i verden til at lave indslag med deres DX oplevelser og med tips og trix for nye DX-jægere og måske for DX ekspeditioner. Jeg ved ikke meget om Podcasts, men måske det var en idé for nogle danske radioamatører at oprette sådan en kanal ??

Deres Podcast finder du på  https://podcasts.apple.com/us/podcast/the-dx-mentor/id1659108539