Ugebrev 02-23 – OZ6ARC

Mojn Venner!

Den 19. Januar havde vi klubmøde i OZ6ARC med temaet ”Spørg Panelet” hvor man kunne stille radioamatør relaterede spørgsmål som man går og tumler med. Vi havde mange spændende spørgsmål som fint blev besvaret af bla. OZ8TE Jan, der var totalt på hjemmebane i sin egenskab som fagskolelærer i elektronik. (På billedet ses OZ1CRV Ole og OZ8TE Jan)

  

Da vi først fik startet med de første spørgsmål, ja, så kom der hurtigt flere til, og det endte med vi fik vendt elektronikken godt grundigt på alle leder. Her er det spørgsmålet omkring LC-kredse i parallel og i serie…

Vi sluttede først kl. 22:30, så det blev en lang aften, med mange gode inputs..

For dem der ikke helt ved hvordan man skal lodde et PL-antennestik (rigtigt) på et coax kabel, så har vi denne gang sakset et klip med den dygtige Ralph Gable som viser hvordan. Selvom videoen er på amerikansk så viser den fint i billeder hvordan det udføres trin for trin. Se den her: https://www.youtube.com/watch?v=OKlcqqwgDYc og den er uden reklamer…!

Næste gang vi mødes er den 26. Januar kl. 19:30 i klubhuset: Rugkobbel 234, 6200 Åbenrå, hvor vi har almindeligt klubmøde ..alle er velkomne.

Det var alt for denne gang, vi ses på Torsdag….

Vy73 de OZ1BMO

Gert

 - - - - -

         Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
 http://www.oz6arc.dk
- - - - - - - - - - -
Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
73 og velkommen !

73 ´de oz9acv Lejf