Ugebrev 03-23 – Aabenraa OZ6ARC

Mojn Venner!

Den 26. Januar havde vi almindeligt klubmøde i OZ6ARC, hvor alle emner kunne tages op. Det var rigtig hyggeligt og aftenens emne havnede hurtigt på ”Memory Lane”, hvor vi gik tilbage i historien.

Der blev snakket gamle radio forretninger, hvordan udviklingen er gået, og ligeledes fik vi snakket om tv og dets udvikling frem til i dag. Der kom en masse spændende historier frem om det første S/H tv der blev købt for at se olympiaden den gang i 1961…. og meget, meget mere….

Vi havde besøg af Ivan OZ1HYG som også lige kunne opdatere os om Knivsbjerg repeateren og hvordan den har det med den nedsatte effekt. Der er fuld styr på processen, men vi mangler lidt bedre vejr, inden vi tør sende folk op i masten, sagde Ivan…

Det blev igen en lang aften i OZ6ARC, men dejligt at vi altid hygger os og får grint meget….

Næste gang, den 2. Februar kl. 19:30,  har vi et interessant foredrag om: Brint og fluor ,  hvor OZ1LFW Svend Aage vil lære os om de problematikker der er opstået i forbindelse med de stoffer! Det bliver spændende..

Vy73 de OZ1BMO

Gert

  - - - - -

Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
 http://www.oz6arc.dk
- - - - - - - - - - -
Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
73 og velkommen !

73 ´de oz9acv Lejf