Ugebrev 05-23 – OZ6ARCV

Mojn Venner!

Den 9. februar havde vi almindelig klubaften, og det blev krydret med et lille indlæg af OZ1BMO Gert der havde lavet en lille billedserie over opsætningen af en 20 meter kvart lambda antenne hos OZ5ZX Jeff. Mange var imponeret over det fine resultat, med et SWR på 1:1 på hele 20 meter båndet….

 

(Billeder venligst udlånt af OZ2BBH Bent)

Derefter var der en hyggelig snak over bordet, hvor blandt andet OZ1HYG Ivan berettede om de sidste tiltag der var arbejdet med på Knivsbjerg repeaterens QTH, og medbragt nogen virkelig velvoksne kabler der var blevet gravet op…

OZ2BBH Bent havde taget en ordentlig pose dejlige hjemmebagte boller med, så det var rigtig hyggeligt.

 

Vi har også fået 2 nye medlemmer, nemlig OZ4TD Tobias og OZ5XF Harboe, velkommen til Jer begge!!!

Næste gang den 16. Februar 2023, vil OZ7UE John orientere os om den spændende ekspedition 3Y0J som i øjeblikket er QRV fra Bouvet Island. Det er ekstreme forhold de arbejder under og ligeledes en ret bekostelig affære. Hvis du fristes til at smugkigge kan der hentes info her: https://www.3y0j.no

Det bliver igen en spændende aften…vel mødt…

Vy73 de OZ1BMO,  Gert

  - - - - -

Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
  http://www.oz6arc.dk
- - - - - - - - - - -
Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
73 og velkommen !

 73 ´de oz9acv Lejf