RSGB 1,8 MHz Contest – Bemærkninger

 

 

RSGB 160 meter contest OV3X (OZ8AE) LP

Lørdag aften fra 2000 - 2400

Lige tiden for en lille test.
Malerspanden ud under ZS6BKW, resonans omkring 1845 så tuneren klarede resten.
Kørte op og ned i båndet.  Signalerne var meget svingende.
Blev kaldt at 3 hollændere og gav dem NUL point.
Efterfølgende talte jeg med Søren OZ1ISY der fortalte, at jeg bare skulle have kørt alle de jeg kunne høre. - Der var gang i en PACC test - De ville give point.
Det gjorde jeg ikke og ville have fået flere point.
2330 stoppede jeg da jeg ikke kunne støvsuge flere QSO-er op her fra - Kørte med 90 watt - Et par gode timer med langt imellem QSO-erne.

QSOs     Pts  DXC  Dis
72       204     15      28
            Score : 204


RSGB 160m Contest OZ0B HP assisted

Når man har valget imellem Dansk Melodi Grand Prix og en lille 160m contest, er valget ikke så svært.  Så jeg var klar lørdag aften kl 20.00 med kaffe og slik indenfor rækkevidde. Hvor?? I radiorummet selvfølgelig!!

Afsted det gik over stok og sten, den første halve time udelukkende S/P efter multipliers og derefter i gang med RUN. Raten var høj den første time men så gik det drastisk nedad. Men sådan er det altid i denne contest, så man må bare holde på, selvom der til sidst er 3-5 min imellem hver QSO. Jeg jagter stationer på VFO-B, så føles tiden ikke så lang. Der var flere OZ’ere i gang, det glædede mig.
Jeg holdt ud til den bitre ende og fik faktisk nøjagtigt samme antal QSOer som sidst jeg deltog i denne contest. Så helt tosset kan resultatet vel ikke være. Nu må vi se.

Claimed:
120 Qsoer, 14 DXCC, 34 Districs
Score: 480

73 de OZ0B Søren