SP DX Contest 2023

SP DX Contesten var aflyst i 2022 men nu er den tilbage.
Der er indført den regel at Russiske og Hviderussiske amatører ikke kan deltage.
________________________________________________________

SP DX Contest 2023

Vi vil gerne invitere dig til at deltage i SP DX-konkurrencen (1. april 2023 fra kl. 15.00 UTC lørdag til den 2. april 1459 UTC søndag). Dette er årets største driftsbegivenhed i Polen med typisk overstået
1000 SP-stationer i luften på både CW og SSB. For nogle er det en konkurrencebegivenhed, for andre er det en chance for at lave en QSO med gamle venner. Og for andre endnu er det årets eneste konkurrenceoplevelse og en mulighed for at blive set og hørt og have det sjovt.

Succesen med denne konkurrence afhænger af deltagelse af DX-stationer som dig, uanset om du er en veterankonkurrencedeltager eller bare nyder at skabe afslappede kontakter og give SP-stationer mulighed for at arbejde med DX. Det er lige meget hvor meget tid du kan bruge og hvor mange QSO'er du kan lave, vi vil gerne se dig i vores logs!

Besøg https://spdxcontest.pzk.org.pl, hvor du kan se de aktuelle regler og uploade din log efter konkurrencen. Bemærk venligst, at logfiler ikke længere kan sendes via e-mail. Vi anmoder om, at logfilerne uploades senest den 16. april 2023 kl. 2359 UTC. Alle indlæg vil straks blive offentliggjort på denne webside, efterfulgt af e-mail-bekræftelser.

De endelige resultater vil blive behandlet og gjort tilgængelige senest den 14. maj. Vi har vedtaget en åben logpolitik, så alle logfiler vil være offentligt tilgængelige.
Bemærk loganalysefunktionaliteten, der giver nogle nyttige oplysninger. Du skal bare klikke på dit (eller et hvilket som helst andet) kaldesignal på fanen score. Du kan teste dette i 2019, 2020 og 2021 konkurrencearkiver.

Sammen med resultaterne vil certifikater for deltagelse og topscoringscertifikater efter kategori, land og kontinent være tilgængelige for download. Vi har også en lang liste af plaketter, som er sponsoreret af enkeltpersoner og grupper, som du kan se på websiden. Endelig kan du kvalificere dig til forskellige niveauer af POLSKA Award for at arbejde med
16 provinser (województwa) i Polen.

Vi håber, at vi har gjort denne konkurrence interessant og spændende for dig, og vi glæder os til at se dig i begivenheden!

På grund af aktuelle begivenheder har arrangørerne besluttet at udelukke stationer fra Rusland og Hviderusland fra deltagelse i SP DX Contest 2023.

2023 SP DX Contest Committee
Polsk amatørradiounion, SP DX Club