IARU YOTA Contest – 22. april

YOTA

IARU Region 1 Youth Working Group og det ungarske radioamatørsamfund (MRASZ) inviterer dig til at deltage i 1. runde af dette års YOTA-contest lørdag den 22. april mellem 0800 - 1959 UTC.

Lav masser af QSO'er med unge radioamatører fra hele verden, eller deltag bare i konkurrencen for at støtte radioamatørungdommen og få dem til at nyde HAM-radio endnu mere!

Har du børn, børnebørn eller andre venner under 25 år, som kunne være interesserede i HAM-radio? En YOTA-konkurrence er det bedste tidspunkt at få dem til at blive aktive!

Ved at klikke på linket nedenfor kan du læse konkurrencereglerne på 12 sprog! Derudover kan tidligere års/runders resultater og den seneste præmieoverrækkelse  også ses på denne side!

https://www.ham-yota.com/contest

Vi er nysgerrige efter at finde de yngste og ældste konkurrenter.

Af hensyn til dem, der ikke er almindelige deltagere, har vi lavet et webbaseret logføringsprogram, der minder meget om en papirlog. Ved hjælp af dette kan de sende en log til konkurrencen. Programmet kan findes på https://contest.ham-yota.com/ under navnet ONLINE QSO-logger. Glem ikke at læse brugermanualen!

Sørg for at gøre dit radioudstyr klar, og lad os mødes i luften den 22.!

73! YOTA CC