OZ8NV Vagn Andersen sov stille ind den 29. maj 2023. Han blev 85 år.

Radio fyldte meget i Vagns liv. Som andre startede han på 27 MHz med en Tokai Walki. Siden blev han meget aktiv som licenseret radioamatør fra forskellige steder, men primært i det sydlige Århus, hvor han havde problemer med at få lov til at få opsat en ordentlig HF-antenne. Derfor hørte man ham mest på 2 meter og på Yding Repeateren.

Han var i mange år trofast medlem af OZ7SKB Skanderborg. Han deltog gerne i Field Days og var i en periode medlem af bestyrelsen. Igennem flere år var han sammen med sin gode ven OZ9MZ fast gæst på det årlige radioamatørtræf i Odense. Det var ture, Vagn satte stor pris på.

Vagn fik efterhånden problemer med helbredet og måtte til sidst opgive at deltage i OZ7SKB klubmøderne om torsdagen. Det var han meget ked af, for han brændte for vores dejlige hobby. På Plejehjemmet i Højbjerg hjalp vi ham med at få opsat en HF-antenne, men desværre forhindrede massiv støj i området ham i at komme i radiokontakt med kammeraterne i OZ7SKB.

Vagn efterlader sig datter og søn.

Æret være Vagns minde.

BESTYRELSEN