Ugebrev 21-23 – OZ6ARC Aabenraa

Mojn Venner!

Torsdag den 17. August havde vi det sidste sommermøde i denne omgang. Der var rigtig lagt op til en masse hygge og OZ4PJ Peter havde bagt sine dejlige boller til alle fremmødte, det var som altid en kæmpe succes..tusind tak til Peter 🙂

  

Aleksei havde langt om længe fået sin Elecraft KX-2 som har været længe under vejs. Den blev købt i USA

Nu skal Aleksei til at kigge på antenner, og han havde allerede en lille transportabel antenne med, som gav ganske gode resultater mens vi stod og testede på gårdspladsen ved klubhuset.

                                                

Der er i øjeblikket problemer med at skaffe komponenter til de populære radioer og derfor kan der opstå lange ventetider bestillingerne. OZ1BMO Gert har igen lige fået udsat sin levering af ICOM 705 som har været bestilt i et halvt år, men sådan er det bare…

Germann havde fundet et smart lille stykke værktøj til QRP folket, som kan bruges til antenne montage. Den er perfekt til lige at sætte Vertikal antenne-rør i og Så koster den kun 160 kr i Biltema..

 

Det var alt for denne gang.

Vi ses igen den 7. September til almindeligt ugentligt klubmøde i OZ6ARC, hvor vi vil snakke sammen om hvad vi vil behandle og lære om i det kommende vinterhalvår. Har du nogen forslag eller ideer til emner du gerne vil vide mere om så mød op og vær med til at sætte præg på klubben. Det behøver ikke at være matematik i højt gear, der kan måske være brug for et loddekursus eller noget andet helt lavpraktisk, så kom ud af busken…!!!

Vy73 de OZ1BMO  Gert

- - - - - -
Se alle nyheder på vores altid aktuelle hjemmeside !
 http://www.oz6arc.dk
- - - - - - - - - - -
Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !

73 og velkommen !

 73´de oz9acv Lejf.  Webmaster.