Klubmøde 19. oktober – OZ6ARC

Hej
Den 19. Oktober havde vi et rigtig hyggelig klubmøde mens stormen rasede udenfor. Vi startede med at kigge op...på vores antenner i masten, men det så ikke ud til det havde den store effekt på den.

Vi gik indenfor og lavede en dejlig kop kaffe og John havde indkøbt brød og pålæg som vi spiste sammen. Der blev fortalt en masse gode vitser og drøftet problematikker og fordele ved PA trin. John havde lige købt nyt ACOM PA trin som vakte stor misundelse hos de fremmødte amatører. PA trin har altid været dyre men det er bestemt ikke blevet bedre. ICOM kommer med et nyt PA trin som hedder ICOM PW2, prisen er ukendt men alligevel er der mulighed for at forudbestille mod et mindre beløb.

For Jer der gerne vil vide mere kan der findes info her: https://www.icomeurope.com/en/announcement-of-the-new-ic-pw2-linear-amplifier/

-------------------- - - -  ------------- - -------------- - - - - - - - - ---------------------------- - -

Næste Torsdag vil vi prøve at samle lidt op på et af vores projekter som blev bremset af Corona krisen og mange andre faktorer. Vi var i gang med et sikrings kredsløb som kan beskytte vore dyre radioer mod angreb fra vores power supply's, hvis de fyrer hele effekten af på grund af fejl....


Vi ses på Torsdag den 26. Oktober kl. 19:30

Vy73 de OZ1BMO
Gert

----------------------------------------------------------

Lidt video fra youtube til regnfulde/ mørke  dage
https://www.youtube.com/watch?v=0Gkt9Nj9aHc  en hjemme bygget qrp trx
https://www.youtube.com/watch?v=6zdU-ixTOrg WW2 radio med vildt fin mekanik

”Amatørnyt”  på Knivsbjerg repeateren 145.725 MHz . Hver tirsdag kl. 20.00.  med radioamatørnyheder fra vores del af landet !
Afdelingsfrekvensen 145.525 MHz. Ofte nogle QRV mellem kl. 17 og 18.
Lørdag ofte nogle af klubbens medlemmer qrv omkring 3,707Mhz  kl.09.45