QUEEN/KING EVENT 12-16 januar

 

Generelle regler for deltagelse i QUEEN/KING eventen 2024

Dato og tid:
12. januar 00:00 UTC – 14. januar 14:00 UTC = OZ24QUEEN - OX24QUEEN - OY24QUEEN
14. januar 14:00 UTC – 16. januar 23:59 UTC = OZ24KING - OX24KING - OY24KING

Bånd:  Alle radioamatør båndene (LF-EHF)

Modes:  CW, SSB, DIGI – (Alle digitale Modes tæller som DIGI)

Kategori:  Single operatør og Lokalafdeling

Exchange: RS(T)

Tilmelding er åben for alle licenserede radioamatører i Danmark, Grønland og på Færøerne:
Skriv til oz2i@edr.dk senest den 10. januar med oplysning om dit (eller klubbens/lokalafdelingens) kaldesignal, navn og e-mailadresse samt hvilken Mode og hvilke bånd du ønsker at bruge.

Aktivitet:  Du skal tjekke Kingdom-Kalenderen inden du starter senderen, for at se om der er andre aktive i gang. Husk kun én på hvert bånd med samme Mode på samme tid. Når du ønsker at være aktiv, så opret en reservation i kalenderen med tidspunkt, bånd, kaldesignal og mode.  Kalender finder du på: QUEEN og KING   Adgangskode tilsendes de aktive operatører.

Elektronisk Log med kun nye kontakter og i ADIF-format sendes til oz2i@edr.dk hver dag. Navngiv loggene med dit kaldesignal samt et fortløbende nummer.  Log skal indeholde DitCall  (Se nederst på siden)

Operatør Plakette for flest QSO i hver Mode og kategori tilsendes vinderne. Resultatet offentliggøres i OZ samt på EDR hjemmeside under ”Events og Diplomer”.

Operatør certifikat til alle aktive operatører med mindst 30 kontakter kan downloades fra EDR hjemmeside efter event afslutning.

Alle Amatører og SWL rundt om i verden kan opnå diplom ved at have kontakt med/lytte på Event stationerne gennem hele den aktive periode.

Kontakt med en af SES'erne i Danmark, Grønland eller Færøerne, på forskellige bånd eller med forskellige modes (CW, Phone eller DIGI) tæller et (1) point. Læs mere om diplomregler her på Hjemmesiden.

QSL kort kan bestilles gennem ClubLog OQRS. QSL-manager er oz1acb@wiland.dk

Spørgsmål og tilmelding til oz2i@edr.dk

73 de OX3XR Peter, OY1R Regin, OZ1ACB Allis, OZ4CG Carsten og OZ2I Henning

Hjemmeside:  www.qrz.com
Facebook:   www.facebook.com

VIGTIGT