Første møde i 2024 – OZ6ARC

Den 11. Januar startede vi det nye år op i OZ6ARC, med et brag af et klubmøde. Vi måtte have gang i de sidste kaffekopper for at alle kunne få en kop amatørkaffe...der mødte amatører op fra alle verdenshjørner, så vi blev 19 amatører, det var rigtig flot.

OZ4PJ Peter havde også gæstet os, og han havde været i bageriet og bagt sine fantastiske grovboller og medbragt tilbehør som blev sat til livs med stort velbehag...tusind tak til Peter fra os alle sammen!

   

Ellers gik snakken over bordene og der blev udvekslet erfaringer og grinet af historier alt i alt en rigtig dejlig aften i OZ6ARC.

Aftenen blev også brugt på at programmere en del af de små populære håndradioer som medlemmerne havde medbragt. OZ1BMO Gert og OZ1CRV Ole  havde medbragt PC og programmerings kabel så vi fik lagt nyt firmware og nye kanaler i Quangsheng og Baofeng:

   

Næste torsdag den 18. Januar vil vi prøve at spore os lidt ind på hvad vi skal foretage os i det nye år. Alle har ret til komme med forslag og det kan være alt lige fra loddekursus, byggesæt af alle slags, foredrag, besøg på museer og lignende, programmering af radioer, test af radioer og udstyr, antenne byggeri,  eller...ja,  tag dit ønske med næste gang vi ses i klubben, så kigger vi på mulighederne...vi ses.

Vy73 de OZ1BMO
Gert