Ventetid på CQ Diplomer

Går du og venter på et diplom fra CQ, f.eks. WPX eller WAZ er her en forklaring på den lange ventetid.
Jeg bestilte et WAZ diplom tilbage i 2019, helt præcist den 27. marts 2019 og skrev til CQ Magazine for at høre om der var sket nogen fejl.
Nu har jeg fået svar tilbage som du kan læse herunder.
(Google oversat)

Der har været adskillige problemer med vores certifikater for nylig, der ser ud til at forårsage store forsinkelser med at sende dem til vores kunder.

1) Vi forudså ikke en så stor efterspørgsel efter WAZ-certifikater, da ARRL gav os adgang til Logbook of the World, så CQ er blevet oversvømmet af WAZ-certifikatanmodninger.

2) Der er kun én person, der arbejder med at gravere certifikaterne, og vedkommende er blevet overvældet af den øgede efterspørgsel, der arbejdes også på vore andre certifikater, hvilket har skabt et stort efterslæb.

3) Da vi begyndte at indhente efterspørgslen, tvang COVID-19-pandemien os til at lukke vores kontor i tre måneder, og vi er lige netop vendt tilbage i denne uge.

4) Selv da vi vendte tilbage og begyndte at sende certifikater, er der et antal lande, der ikke accepterer post fra U.S.A. på grund af den vedvarende høje infektionsrate, der stadig pågår i U.S.A.

Vi prøver at indhente så hurtigt som vi kan, og når mailen begynder at flyde igen, sender vi dem så hurtigt som vi kan.

Vi beklager den lange forsinkelse med at få WAZ-certifikaterne og håber, at vi kan begynde at sende dem så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen
Jason Feldman, KD2IWM
Administrerende redaktør
CQ Amatørradio


-- SIDSTE NYT AUGUST 2020 -- SIDSTE NYT AUGUST 2020
Nu har jeg modtaget mit flotte diplom :o)

WAZ CW Award #1020

Skriv et svar