OZ6ARC Aabenraa

Mojn Venner!

I Torsdags, den 22. Oktober 2020 havde vi en spændende klubaften hvor vi fik vendt en masse spændende emner bl.a. modtagelse af signaler fra den gamle sender i Grimeton SAQ.
Vi havde også besøg af vores kommende amatør og medlem, Poul, som skal op til licensprøven i Odense den 7. November, så vi krydser fingre i hele klubben. Han havde også et par tekniske spørgsmål omkring opsætning af antenner under taget og det fik vi også styr på.
OZ1HKT Allan fik drøftet en del forslag til enkle antenner, som delvist kan skjules så det ikke skæmmer gadebilledet. Vi gennemgik og tegnede diagrammer på endfeed, fremstilling af loading coils og MagLoop.

Næste møde torsdag, den 29. Oktober 2020 vil John, OZ7UE forelægge sine forsøg med en antenneforstærker/antenne til Grimeton SAQ senderen i Sverige og det er vist ikke sådan lige til, da den sender på 17,2 KHz, så vi er næsten nede i det hørbare område!! Der er virkelig lagt op til en spændende aften, så mød op hvis du har mod og interesse i at modtage signaler i det område.

Du behøver ikke at være medlem, bare du synes det spændende, så duk op, vi har altid kaffe på kanden og er klar til en god amatørsnak.

Til slut skal der også fra alle i Åbenrå afdelingen lyde et stort tillykke til Germann og Henning.
I testen EU HF Championship 2020
opnåede OZ1KVM Germann OZ-rekord for SO LP SSB med 298 QSO og
OU2I Henning forbedrede sin OZ-Rekord for SO LP CW med 618 QSO.

Vi ses i klubben...
Vy73 de OZ1BMO, Gert.

Vi mødes i klubben hver Torsdag klokken 19:30.
Du kan altid se hvad der er planlagt for det kommende møde direkte på vores hjemmeside: https://www.oz6arc.dk/