OZ100MILL – Status efter 10 dage

Nu har vi været i gang i 10 dage med aktiviteten og du kan se på billederne herunder hvordan det er gået indtil nu.

Der har været en god aktivitet af nogle enkelte operatører og det kan da også tydeligt ses. Indtil videre er det Michael 5P1KZX som trækker det store læs og hvis han bliver ved i samme tempo kommer vi til at slå alle rekorder hvad events angår ;o)

Her er oversigten over kørte lande og det ser imponerende ud at man på FT8 kan køre 120 lande på kun 10 dage - SUPER.

Her er en lidt mere detaljeret oversigt hvor du kan se hvor mange QSO'er der er med de forskellige kontinenter fordelt på båndene og du kan se hvor mange QSO'er der er kørt på de forskellige bånd og med hvilken Mode. Nederst er en oversigt over hvor mange gange den samme station er kontaktet samt på hvor mange bånd.

Udskrift fra kalenderen hvor du kan se hvad der er blevet booket på de enkelte datoer.