Mojn Venner!

Til alle medlemmer i OZ6ARC Åbenrå afdelingen i EDR.

Da der den 5. januar er blevet indført nye restriktioner der påbyder et maximalt forsamlingsforbud på 5 deltagereog en sikkerhedsafstand på 2 meter, vil det ikke være muligt for os at gennemføre vores klubmøde den 14. Januar, hvor Jan OZ5JAN skulle holde foredrag for os. Derfor bliver vi desværre nødt til at aflyse alle møder, til foreløbig, udgangen af Januar måned.
Da situationen i øjeblikket er meget alvorlig, vil vi ikke kunne forudsige hvornår vi igen kan mødes, da vi ikke ved hvordan de nye varianter af COVID-19 vil udvikle sig.
Bestyrelsen vil indkalde til møder igen så snart restriktionerne vil blive lempet igen

Se vedhæftet billede i går fredag blev der monteret en gp X50 antenne for en aprs station OZ9DIJ-2 på 144,800 Mhz, det var Bjørn OZ5BD der havde alt udstyr med og som også var i masten for at montere antennen, ved samme lejlighed blev vores 80 dipole repareret og er nu tilbage i masten igen. 

Hilsen John OZ7UE