Radiomøde den 21.Januar 2021

Mojn Venner!
Da vi stadig er belastet af Covid-19 besluttede vi at holde kontakten lidt ved lige via vores UHF repeater på Knivsbjerg.
Det viste sig at være en stor succes, hvor vi havde besøg af OZ2JMG, OZ1ILT, OZ9ACV, OZ5JAN, OZ9PO, OZ1HKT, OZ7UE, OZ1VW og OZ1BMO.

Vi fik snakket i næsten 1 ½ time, hvor emnerne gik lige fra reparation af gasfyr, vaskemaskiner, strømforsyninger, DT-load og ISS repeater.
OZ1HKT kunne bidrage med lidt nyt om en billig løsning til programmering af hans nye Kenwood2000X,  så nu er der kommet skred i det.
OZ9ACV har benyttet vores ”Covid-19 stilstand” til at sætte sig til radioen og lave en masse DX, det var forbløffende at høre hvor mange kontakter det blev til, så der er der gang i radioen hos Lejf.

Gert OZ1BMO veludstyret shack

Lejf kunne også lige komme med et godt råd til OZ1BMO om hvordan man kan få styr på ISS´s vandring på himlen. Det er tilmeldt nu til NASA, IFTTT.COM , så nu venter vi på næste passage så vi kan afprøve repeateren på ISS.

OZ5JAN havde hjulpet kollegaer med vaskemaskiner og eksperimenteret med DT-Load, DL24, selvom OZ7UE mener at de kan løbe løbsk 😊 alt sammen noget som vi lige skal kigge nærmere på når vi engang bliver ”løsladt” og igen kan mødes i klubben.

Alt i alt en rigtig hyggelig aften på radioen, hvor vi endelig kunne høre Jeres stemmer igen uden væsentlige problemer.

Alle var enige om at succesen skal gentages på torsdag den 28. Januar kl 19:30…

PS. Hvis du ikke var med til radiomødet, kan du jo prøve at støve den lille Baofeng eller gamle Storno af og prøve at se om du kan række repeateren på 434.725….den kører med 2MHz spacing.

Vy73 de OZ1BMO, Gert.

- - - - - - -

           Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
       http://www.oz6arc.dk. HUSK! Opdater din browser, så det ikke er gammelt indhold fra cachen, du ser! Det er ikke altid browseren gør det selv!   Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
       - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

      Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
     og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
     73 og velkommen !

     73´de oz9acv .