Radiomødet den 18. Marts

Husk det er  torsdag den 25. marts 2021 vi igen mødes  på radioen, vi tænder kl. 19.30 og stiller ind på den Sønderjyske repeater 434,725 Mhz !

Radiomødet den 18. Marts 2021

Deltagere: OZ7UE, OZ0BJ, OZ9PO, OZ1ILT, OZ5JAN, OZ1VW, OZ9ACV og OZ1BMO.

Vi havde et hyggeligt møde igen hvor vi havde mange sjove og interessante ting oppe at vende. OZ0BJ var begyndt på nyt job og havde eksperimenteret med programmering,. OZ9PO havde investeret i en analyzer til antennen, så nu kan han teste antennerne under taget. OZ5JAN henviste til Brugtgrej hvor der ligger links til film om radio fra gamle dage. OZ1VW havde været på besøg på sin gamle fabrik hvor de stadig producerede på de maskiner han har bygget. OZ9ACV havde igen slået alle rekorder på HF med et væld af udenlandske stationer i loggen og venter nu på nye ringkerner fra Holland. OZ1BMO havde gang i 3D printeren som var i gang med at printe huset til en MiniWhip antenne, så nu kan den snart blive testet..

Vi fik snakket en helt masse, og snakken gik videre til efter 21:00, det er virkeligt dejligt 😊

Vi høres ved igen næste torsdag.

Vy73 de OZ1BMO

Gert

- - - - - - -

           Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
       http://www.oz6arc.dk. HUSK! Opdater din browser, så det ikke er gammelt indhold fra cachen, du ser! Det er ikke altid browseren gør det selv!   Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
       - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

      Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
     og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
     73 og velkommen !

    73´de oz9acv.