Contest resultatliste

WARCA (World Amateur Radio Contesting Association) er en international nonprofitorganisation med hovedkontor i Brunnen, Schweiz. WARCA blev organiseret af en gruppe HF-konkurrence aficionados, der er villige til at promovere amatørradio konkurrence, især blandt de unge.
WARCA blev grundlagt i 2019 af Gene (W3UA), Matthias (HB9JCI) og Marco (HB9OCR). Utallige andre deltagere og computereksperter arbejder i øjeblikket på flere projekter, blandt dem er Eugene (R4AS), Victor (VA2WA), Igor (RA3AUU) og andre. Nogle ligger på WARCA Top 50, andre arbejder på at komme ind i Top 5000 …

WARCA er åbne for samarbejde med alle konkurrence entusiaster. Hvis du er villig til at hjælpe med at forme fremtiden for amatørradiokonkurrencer, kan du være med. Vi leder efter eksperter inden for programmering, PR, marketing og selvfølgelig CONTEST.

Læs meget mere på https://www.warca.org/