HUSK pølser og tilbehør !

Torsdag d. 24 juni 2021 er det sidste gang vi mødes inden sommerferien, og vi har valgt at tænde op i grillenog så kan alle hver især medtage et par pølser og tilbehør så vi forhåbentlig kan få en god aften i det fri sammen med vores radioamatør kammerater.

OZ1BMO Gert medtager gasgrillen 😊

Så husk pølserne og tilbehør, vi ses den 24. juni kl. 19.00 


Den 17. Juni havde vi bestemt os for at følge lidt op på turen til Hamfest i Esbjerg.
Det blev til en hyggelig aften hvor alle kunne aflægge rapport om hvad de havde set og købt. OZ7UE John havde købt en ny antenne (2meter/70cm) ved en Hollænder på udstillingen. Den skal godt nok først samles og det er ikke det nemmeste job efter Johns udsagn. Der er mange små dele, og der fulgte heldigvis en ok vejledning med:

John har nu styr på det, så han er givet vis i gang med samleriet og det bliver spændende at se hvad vi får af rapporter når den bliver sat op…

OZ1HKT Allan fik erhvervet en fin ringkerne transformator til sit nye projekt, laboratorie power supply 0 til 25 Volt med variabel strømsikring.


Næste gang er det sidste gang vi mødes inden sommerferien, og vi har valgt at tænde op i grillen og så kan alle hver især medtage et par pølser og tilbehør så vi forhåbentlig kan få en god aften i det fri sammen med vores radioamatør kammerater.

Husk pølser og tilbehør - vi ses

Vy73 de OZ1BMO, Gert
- - - - -


Første møde efter sommerferien bliver d.15 juli 2021!

vy 73 de oz7ue John
- - - - - - -


Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
http://www.oz6arc.dk. HUSK! Opdater din browser, så det ikke er gammelt indhold fra cachen, du ser! Det er ikke altid browseren gør det selv!   Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
73 og velkommen !
73´de oz9acv.