CW-hjørnetHF Contest - artiklernyheder

17. High Speed Telegraphy VM

IARU - International Amatør Radio Union

Montenegrin Amateur Radio Pool (MARP)

17 th IARU High Speed Telegraphy VM 10. - 14. september 2021

Herceg Novi, Montenegro Montenegrin Amateur Radio Pool (MARP) inviterer hermed hold, individuelle konkurrenter og besøgende/gæster fra hele verden til VM i højhastighedstelegrafi (HST) - det 17 th IARU HST verdensmesterskaber som afholdes i Republikken Montenegro i september 2021. Mesterskaberne foregår i Herceg Novi (Igalo) som er beliggende ca. 120 km nordvest for hovedstaden Podgorica.

Program for mesterskabet:

10. th September , fredag - Ankomst, indkvartering, officielle åbning 11 th September , lørdag - Konkurrence, Præmieoverrækkelse 12 th September , søndag - Konkurrence, Præmieoverrækkelse 13 th September , mandag - Udflugt, Præmieoverrækkelse og gallamiddag 14 th September , tirsdag - Afgang.

Indkvartering, deltagelsesgebyr betalingsbetingelser:

Indkvarteringen og konkurrencen arrangeres i hotelkomplekset Institut "Dr Simo Milosevic" JSC Igalo ( http://www.igalospa.com) Indkvartering sker i enkelt- eller dobbeltværelse. Værelser til 3 personer er tilgængelige efter anmodning. Indkvartering før og efter mesterskabet er også tilgængelig efter anmodning.

Deltagergebyr:

Afdeling A - (konkurrenter, embedsmænd)  Type værelse: - Dobbeltt:    290 EUR - Single:    330 EUR Ovenstående gebyr dækker: • Konkurrencegebyr • Indkvartering • Board - måltider dagligt (Morgenmad, frokost, Middag - Alle måltider er buffet) • Gratis kulturel dag og udflugt • Gallamiddag Herceg Novi, Montenegro 20.06.2021   Afdeling B - (besøgende)  Type værelse: - Dobbelt:   220 EUR - Single:   260 EUR Ovenstående gebyr dækker: • Indkvartering • Board - måltider dagligt (Morgenmad, frokost, Middag - Alle måltider er buffet) • Gratis kulturel dag og udflugt • Gallamiddag Marko Tomasevic 4O9TTT Præsident for MARP

Tilmelding til oz2i@edr.dk

Mere information på hjemmesiden:

http://hst2021.me/index.php Yderligere oplysninger og organisering ved OZ2I Henning. Tilmelding senest den 30. juli.