Specielt kaldesignal – II3TDD

100 år Trenino Delle Dolomiti

ARI Cadore sektionen, i samarbejde med ARI sektionen i Brunico, er glad for at promovere begivenheden:
100 år siden dets indvielse: Dolomitterne jernbane Calalzo Di Cadore - Cortina D'Ampezzo - Dobbiaco

I februar skabte ARI Cadore og ARI Brunico en aktivering i anledning af Alpine Ski World Championships, der blev afholdt i Cortina d'Ampezzo. Denne vellykkede oplevelse forenede to områder af Dolomitterne og radioamatører forenede deres indsats, deres mål, deres vision.

I løbet af de næste ti år vil Dolomitterne være vært for adskillige og vigtige internationale begivenheder med særlig vægt på miljøbeskyttelse og grøn logistik; ARI Cadore og ARI Brunico har besluttet at følge denne logik med en særlig begivenhed, der fejrer et århundrede fra indvielsen af ​​en af ​​de mest berømte jernbaner i Alperne, den såkaldte "Trenino delle Dolomiti" (Calalzo Di Cadore - Cortina d ' Ampezzo - Dobbiaco).

Denne begivenhed vil være i luften fra 15. juni til 30. september 2021 i forskellige transmissionstilstande og frekvenser (tale, CW, digital, satellit). Under arrangementet er der planlagt bærbare aktiviteter, som ønsker at huske kommunikationen mellem de forskellige stationer, som det skete tidligere.

Denne aktivitet har fået det særlige kaldesignal II3TDD og er under protektion af mange offentlige og private myndigheder.
Vi takker Evaldo Gaspari for billederne og for deres protektion det storslåede samfund Cadore, Cortina D'Ampezzo kommune, Calalzo di Cadore kommune, Rotary Club Cadore-Cortina, Lions Club Cadore-Cortina og dem, der ønsker at del vores initiativ  

QSL INFO: For alle kontakter i CW og PHONIA-tilstand sendes papiret QSL via BURO,
HRDLog: vil være tilgængelig for alle iQSL'er
For DIGI-tilstande vil papiret QSL være på anmodning.
Direkte QSL-anmodninger efter SASE.


Læs mere her: https://www.qrz.com/db/ii3tdd