5P2UEFA Event er færdig

Vi startede den 11. juni 2021 klokken 07:33 med at få kontakt med OK1VPO på 30 meter båndet og vi sluttede den 11. juli klokken 23:07 med kontakt til SV7BVM på 40 meter båndet.
I alt blev det til 11.076 kontakter med 5.830 forskellige radioamatører rundt omkring. De fleste var europæer som jagtede vores diplom og kontaktede os gang efter gang på forskellige bånd og med forskellig modes.

Du kan se herunder hvordan antallet af QSO bare steg og steg.

Dybdegående analyse findes her: https://oz1hq.dk/sh5/2021-5P2UEFA/

Alle radioamatører rundt om i verden havde mulighed for at opnå et diplom. Reglerne var ganske enkle (de kan ses på http://qrz.com/db/5p2uefa) og indtil videre er der sendt diplomer ud til ikke mindre end 61 radioamatører; 11 guld, 19 sølv og 31 bronze. Derudover er der plaketter på vej til de tre mest aktive - en i hver mode. De tre vindere blev OM7OM, OM3CND og 9A4ZM.

Der er også tre plaketter på vej til de tre mest aktive 5P2UEFA operatører i Danmark og det blev:
OZ1DAE - DIGI
OZ1AAR - CW
OZ8AGB - SSB

Diplomer til den 2. og 3. mest aktive i kategorierne blev:
DIGI = OZ1PDE + OZ3ACB
CW = OZ5KU + OZ4CG
SSB = OZ1OP

PS. Næste event er i støbeskeen og det bliver sammen med en udenlandsk klub. Info bliver sendt direkte til alle som har været med i tidligere events og du vil også kunne finde oplysninger på EDR hjemmesiden.