OZ6FRS Frederikssund Afd. i gang igen

Da jo blandt andet de to ’stik’ har gjort at Corona krav ved møder, nu har gjort det muligt at mødes igen i klubben er vores aktiviteter i klubben atter i gang, med Byggeaften om mandagen og Mødeaften om onsdagen og det er jo herligt 😉

I Frederikssund afdelingen ’OZ6FRS’ har vi holdt vores forsinket Generalforsamling, som blev afholdt i god ro og orden, det store emne var vores Antenneudvalgs ideer til udbygning og vedligehold af vores antenner, Generalforsamlingen gav grøntlys for Antenneudvalgs ideer. En anden vigtig begivenhed er jo at vores Vandrepokal for godt arbejde for klubben der skulle sendes på videre vandring, den tidligere Vandrepokal ’ejer’ OZ3NR sendte Vandrepokalen på videre vandring hos OZ6YM. Valg til bestyrelsen foregik som et velordnet klappevalg 😉

Lørdag 21-08-21 afholdt vi for 26ende gang vores Loppemarked, denne gang i herligt sommervejr, med 22 sælgere og omkring 250 gæster der fik snakket og handlet, en helt igennem fornøjelig dag med rigtig mange ’Eyeball QSO’er’ i det skønne vejr. Der blev også afholdt certifikat prøve for 14 forhåbentlig kommende radioamatører.

Nu er der kun knapt et år til næste Loppemarked i Frederikssund, d. 20 aug. 2022.

På bestyrelsens vejene Benny OZ5RZ