OZ6ARC – Uge 39 2021

Mojn Venner!

Torsdag, den 30. September2021 havde vi foredrags aften i OZ6ARC hvor John OZ7UE havde sammensat et kanon foredrag over det fantastiske program, SimSmith, som kan downloades gratis på http://www.ae6ty.com/smith_charts.html

Selve programmet er næsten selvforklarende….og dog, hvis man har arbejdet lidt med tilpasning af antenner, er det faktisk meget logisk opbygget, men for en nybegynder kan der sagtens være en del spørgsmål. Disse spørgsmål besvarede John på bedste vis, men foreslog også at der vil blive lavet et opfølgende foredrag hvor vi kan gå lidt mere i detaljer.

Foredraget var godt besøgt, vi var 11 radioamatører mødt op, og der blev mange gange udtrykt forbavselse over programmet. Der er sikkert mange der skal have hentet programmet og nærstuderet de muligheder der ligger i det….

Her er lidt af de måleinstrumenter der blev brugt til at angive de første parametre der skal indsættes i programmet. RigExpert, Mini1300….

 

(Foto: OZ9PO Poul & OZ1BMO Gert)

Næste klubmøde bliver den 7. Oktober kl. 19:30, hvor vi har almindelig klubmøde med de sidste nye eksperimenter og fremskridt vi har lavet hver især.

Vy73 de OZ1BMO,  Gert

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  -

Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
 http://www.oz6arc.dk. HUSK! Opdater din browser, så det ikke er gammelt indhold fra cachen, du ser! Det er ikke altid browseren gør det selv!   Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
73 og velkommen !

 73´de  oz9acv  Lejf