Pris for at fremme kunsten CW

CWops annoncerer 2022-modtagere af
Pris for at fremme kunsten CW

CWops er en verdensomspændende organisation af CW-entusiaster med over 3.000 medlemmer, der stræber efter at fremme og opmuntre brugen af ​​CW, uddanne i færdigheder og brug af CW, og som understøtter en række arrangementer og programmer, der giver medlemmerne mulighed for løbende at lære, øve og forbedre deres CW færdigheder.

Formålet med denne årlige pris er at anerkende personer, grupper og organisationer, der har ydet det/de største bidrag til at fremme kunsten eller praksisen med radiokommunikation ved hjælp af Morse Code. Det er syvende år, at CWops uddeler denne pris.

Vi var heldige i 2022 at have modtaget mange nomineringer til dette års pris, og vi takker alle de nominerede for deres fortsatte engagement i at udvide brugen og nydelsen af ​​CW i luften.

 

2022-vinderne af CWops Award for
Advancing the Art of CW 

Kurt Zoglmann, AD0WE, der udgiver og vedligeholder Morse Code Ninja-webstedet. Denne hjemmeside beskrives bedst som en CW-superbutik, hvis indhold omfatter træningsressourcer, software, onlinetræning, on-the-air praksis, hardware, bøger, instruktion og rådgivning. Han er medudvikler af Morse Camp Software, der træner, hvordan man har flydende CW-samtaler. Kurt har lavet et stort antal You Tube-træningsvideoer, der indeholder on-the-air-ord og sætninger med hastigheder på op til 50 ord i minuttet.

 

Long Island CW Club som blev grundlagt i 2018 og allerede har mere end 3.100 medlemmer i alle 50 stater og 47 lande. De promoverer aktivt CW over hele verden. De har over 75 ugentlige Zoom-klasser og fora. LICW Clubs hjemmeside har 13 videoer om CW. Der er et særligt børneprogram. De er ved at udvikle en enhed, der leverer CW ved vibration til døve og hørehæmmede. Det vigtigste er, at Long Island CW Club altid stræber efter at "gøre CW sjovt!"

 

Neil Sanderson, ZL1NZ lancerede NZ Net, der har været aktiv fem dage om ugen i mere end tre år. Han er normalt Net Control Station, og når ikke, er han næsten altid til stede for at hjælpe andre Net Control Stations. Der er omkring 200 månedlige check-in hver måned, for det meste ZL'er og VK'er. 80 meter CW-nettets formål omfatter: at opmuntre CW-drift, give træning og erfaring i CW-netdrift og give træning og erfaring i CW-meddelelseshåndtering. Neil stammer fra NZ Net News, et nyhedsbrev, som han har distribueret via e-mail to gange om måneden siden 2019. Hvert nummer har en hovedartikel, der omhandler et aspekt af CW-drift, og artikler af generel interesse for skinker er også inkluderet.