OZ7SKB Skanderborg og EDR har været i Radio4

Mandag den 14. november gik missionen i Radio4 kl. 14:00 ud på at få bekræftet, at en lettisk lytter havde modtaget Radio4 på sin Saab autoradio på et givet tidspunkt. Formålet var, at kunne bekræste lytteren med, at det var korrekt. For at få en nærmere indføring i/bekræstelse af hvad amatørradio er for en størrelse, blev jeg kontaktet. Det resultedere i, at jeg fik besøg af rapporter Rasmus i mit shack. Vi var så igennem i Radio4 fire gange i løbet af udsendelsen, hvor jeg efter bedste evne viste og fortalte lidt om, hvad vores hobby går ud på. OZ5KM Kjeld blev også interviewet pr. telefon. En i øvrigt intererssant udsendelse, hvis podcast du kan finde på dette link. Kjeld kan høres på tidspunkt 1:40:30. OZ4KAJ kan høres på disse tidspunkter 7:45, 38:31, 1:07:37 og 1:40:30