CQ-Contestpolitik – Opdateret

BEKENDTGØRELSE

Opdateret CQ-Contestpolitik for tilmeldinger fra Rusland/Hviderusland

Kopieret fra https://cqnewsroom.blogspot.com/2022/08/updated-cq-contest-policy-relating-to.html

Dette opdaterer og erstatter politikdiskussionen i redaktionen af ​​september 2022-udgaven af ​​CQ.
Nogle gange er deadlines dine venner; nogle gange ikke. Dette var et "ikke". Deadline for september-udgaven af ​​CQ kom, mens der stadig fandt livlige diskussioner sted om mulige opdateringer af CQs politik vedrørende stationer fra Rusland og Hviderusland, der konkurrerer i CQ-Contest.
Da der ikke var opnået enighed, blev det besluttet at bibeholde politikken, som den har været siden sidste forår. Diskussionerne fortsatte dog, og vi er nu blevet enige om flere mindre ændringer af politikken, der vil udvide deltagelsen i vores konkurrencer, mens vi stadig slutter os til sportsforbund rundt om i verden for at fordømme invasionen af ​​Ukraine.

Den opdaterede politik følger, og erstatter den, der blev offentliggjort i september-udgaven af ​​CQ. – Redaktionen

  1. Med virkning fra den kommende CQ WW RTTY DX-Contest den 24.-25. september 2022, og alle CQ-Contest fremover, vil vi acceptere russiske/hviderussiske logs som almindelige logs, offentliggøre deres resultater og kreditere QSO'er/point/multiplikatorer i alle relaterede logs.
  2. Plaques vil dog ikke blive uddelt til ellers berettigede russiske/hviderussiske stationer. I tilfælde af at en af ​​disse stationer har topscore i en given kategori, vil plaketten blive tildelt den topscorende ikke-russiske/hviderussiske deltager i den kategori.
  3. Onlinecertifikater vil ikke blive tildelt nogen russisk/hviderussisk deltager, hverken som en deltagerpris eller baseret på rangering.
  4. CQ vil identificere partnere, med hvilke de kan igangsætte et humanitært program for at støtte Ukraines befolkning. Denne indsats vil ske enten i samarbejde med igangværende aktiviteter eller være helt ny. Detaljer om dette program vil blive annonceret, efterhånden som de udvikler sig.
  5. Specifikke detaljer i denne politik er genstand for fremtidig ændringer, som udviklingen måtte berettige.

31. AUGUST 2022

Sidste nye info på:   http://cqww/blog