Ugebrev 39-22 – OZ6ARC

Mojn Venner!

Torsdag den 24. November 2022 havde vi almindelig klubaften, men tror nok at de fleste fremmødte fik oplevelsen af et ualmindeligt klubmøde. OZ1HYG Ivan kom forbi med en bil, plus trailer, fyldt med radio relateret indhold som vakte alles store interesse. Der var mange der fandt effekter som de kunne bruge og der blev flittigt kigget i kasser og bokse.

Det er meningen at alle effekter, og det er rigtig mange, skal kategoriseres og medbringes til salg på Agerskov Marked til foråret, så der ligger et pænt stykke arbejde i at få det gjort. Det vil fortrinsvis blive gjort på klubaftener efter jul og nytår.

Der blev da også tid til det program vi havde planlagt, og herunder er det OZ7UE John og 2 meget interesserede, der studerer diagram til en strømforsyning der har lidt problemer med brum., medens OZ1FHN Flemming,  OZ2BBH Bent, OZ2JMG Jan og OZ1CRV Ole er i radioshacket….  

Næste gang vi mødes er den 1. December 2022 kl. 19:30 og der vil John lige følge op på EZNEC Pro/2+ Vers. 7.0 programmet som er et fantastisk program til at designe antenner med. Der vil blive vist eksempler på forskellige  designs  som er fastlagt i EZNEC programmet. Det bliver super spændende så det er bare med at møde op….

Vores lørdags snak på 3.707 Mhz har accelereret en del, da vi her i lørdags havde udvidet skaren til hele 11 radioamatører fra bla. både Fyn og Mors der havde QSO, det var rigtig dejligt at så mange amatører var mødt op til vores snak!
Det var OZ1GI, OZ2JMG, OZ8TE, OZ7UE, OZ7VK, OZ5ZX, OZ1FHN, OZ4TO, OZ3VL, OZ1KUA og OZ1BMO…..

Vi ses i klubben på torsdag.
Vy73 de OZ1BMO
Gert 

   - - - - -

Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
 http://www.oz6arc.dk
- - - - - - - - - - -
Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
73 og velkommen !

73 ´de oz9acv Lejf