YOTA CAMP 2023

Unge på Air Camp 2023

Ansøgninger accepteres nu for campister, der er interesseret i at deltage i Youth on the Air (YOTA) Camp 2023.

Licenserede amatørradiooperatører i alderen 15 til 25 opfordres til at ansøge online på YouthOnTheAir.org. Radioamatørerne i Canada vil være den lokale vært for YOTA-lejren i 2023. Det er planlagt til at finde sted den 16. – 21. juli 2023 på Carleton University campus i Ottawa, Ontario, Canada.

Ansøgninger vil blive accepteret til og med den 31. maj 2023, men den bedste chance for at blive udvalgt skal ansøgninger indsendes senest 2359 UTC den 15. januar 2023.

Ansøgningsprocessen er gratis. Dog kræves et depositum på $100 ved accept. Hvis en campist ikke er i stand til at betale depositum, kan de muligvis ansøge om et stipendium eller dispensation. Lejrdirektør, Neil Rapp, WB9VPG, sagde, at campister er ansvarlige for deres transport til lejrens placering, selvom der muligvis er hjælp at hente. Der tilbydes rejser under lejrbegivenheder.

Campister vil blive udvalgt af arbejdsgruppen og få svar senest den 1. februar. For at opmuntre til deltagelse fra hele Nord- og Sydamerika holdes tildelinger til campister åbne for forskellige områder i Nord-, Central- og Sydamerika. Hvis lande ikke bruger deres tildeling, eller hvis nogen inden for en tildeling afslår accept, vil disse stillinger blive besat fra den resterende pulje af ansøgere. Da dette vil være en løbende proces, vil alle ikke modtage besked om accept på samme tid. Præference vil blive givet til førstegangsdeltagere.

Covid-19-retningslinjerne er stadig i kraft og kan have indflydelse på udbuddet af lejren. I øjeblikket er udsigterne til at tilbyde lejren i juli 2023 positive. Hvis lejren ikke kan afholdes eller bliver nødt til at omlægge tidsplanen, vil alle ansøgere få besked så hurtigt som muligt. Passende krav til masker og vaccinationsstatus vil blive annonceret efter behov.

En YouTube-video er nu tilgængelig om YOTA-lejren i 2023.
For detaljer og yderligere information, kontakt lejrdirektøren Neil Rapp, WB9VPG, på director@youthontheair.org.