Ugebrev 04-23 – OZ6ARC

Mojn Venner!

Torsdag den 2. Februar havde vi et spændende foredrag på programmet, nemlig Power to X og problematikken omkring PFAS….

 

Svend Aage holdt et super foredrag der gennemgik processerne der omdanner overskuds strøm til brint og ilt. Processen lyder ganske enkel, men selve processen er meget energikrævende og der arbejdes på højtryk for at effektivisere processen så den bliver mere rentabel.

De forskellige PFAS forbindelser blev også gennemgået grundigt, og det undrede mange at PFAS er implementeret i så mange ting i vores dagligdag. Det varer nok længe inden PFAS bliver helt fjernet fra vores hverdag. PFAS er meget svært nedbrydeligt i kroppen og kan give mange følgevirkninger.

Efter foredraget var der samtale om emnerne og der kom mange gode inputs og hyggelig snak….en hyggelig aften som altid…

Stor tak til Svend Aage for det interessante foredrag.

Næste gang den 9. Februar kl 19:30 har vi almindelig klubaften, hvor alle emner er i spil. Der vil også komme et lille indlæg om opsætning af en hjemmelavet vertikal antenne hos Jeff OZ5ZX, som beskriver processen om opsætningen og det færdige resultat ved OZ1BMO…

Vi ses i klubben den 9. Februar kl 19:30.....

Vy73 de OZ1BMO

Gert

 - - - - -

Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
http://www.oz6arc.dk
- - - - - - - - - - -
Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
73 og velkommen !

   73 ´de oz9acv Lejf