Hans-Christian Andersen, OZ4FA

Jeg har, den 29. januar erfaret at OZ4FA Hans-Christian er afgået ved døden den 15. januar 2023.
HC var en af de første radioamatører jeg lærte at kende i Haderslev lokalafdeling tilbage i 1976 og med sit altid utroligt venlige væsen og store imødekommenhed har han gennem alle årene været en god sparringspartner.
Da jeg i 2011 igen blev aktiv som CW radioamatør fik jeg antenne sat op omkring 700 meter fra HC, så det kunne ikke undgås at vi forstyrrede hinanden. Vi fik derfor hurtigt en aftale om, at den månedlige Aktivitetstest klarede HC og så måtte jeg køre med i alle de andre contester.
Da jeg var til mit første møde i DDXG i Ravnebjerg var det også HC som bød mig velkommen og viste mig tilrette - inviterede mig til at sidde hos ham og være med i snakken omkring bordet.
En virkelig skattet og højt værdsat radioamatør med ægte HAMSPIRIT er gået bort !
Jeg vil mindes dig HC - og send lige et par dits når du er kommet tilrette i din nye bolig.
Best 73 de OZ2I Henning