Ugebrev 10-23 – Aabenraa

Mojn Venner!

Husk det er på Torsdag, den 30 marts 2023 har vi afdelingens årlige ordinære generalforsamling !   Det er denne aften vi debatterer og vedtager hvordan DIN og MIN afdeling økonomisk og aktivitetsmæssigt skal fungere i det kommende år !

Mød op og lad os høre DIN mening og DINE initiativer for det kommende år i afdelingen.

Torsdag, den 30 marts 2023 har vi afdelingens årlige ordinære generalforsamling !   Det er denne aften vi debatterer og vedtager hvordan DIN og MIN afdeling økonomisk og aktivitetsmæssigt skal fungere i det kommende år !

Ønsker du et punk på dagsorden så send en mail til oz7ue@oz6arc.dk

Den 16. marts havde vi almindeligt klubmøde, og det er jo her vi får alle emner på bordet, og vi var rigtig mange….

Vi havde mange spændende emner oppe at vende, så der er altid noget at lære… Vi fik en god snak om antenner og baluns, og betjening af forskellige stationer. Tobias havde et par ønsker omkring hans ICOM 706 hvor han gerne ville have ændret i knapfunktionerne, men det kan desværre ikke lade sig gøre på den station. Allan OZ1HKT havde en strømfor-syning med som vi lige skal kigge på så den kan blive brugbar.

Næste gang, torsdag den 23. martsvi mødes skal vi kigge på strømforsyninger. Vi har nogen stykker stående som har et par fejl, og dem vil vi lige få gjort gangbare så de kan komme ud og arbejde Igen…

I medens kan der måske lige blive tid til at se en video med nogen gode tips til hvordan man lodder og behandler sin loddekolbe….og hvordan man ikke gør:

https://www.youtube.com/watch?v=Fp37DPZVdRI

Vi ses på torsdag i klubben 

Vy73 de OZ1BMO

Gert

 - - - - -

Se alle nyheder på vores altid aktuelle hjemmeside !
http://www.oz6arc.dk
- - - - - - - - - - -
Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
73 og velkommen !

73 ´de oz9acv Lejf