11-23 – Info fra Aabenraa Lokalafdeling

Mojn Venner!

Den 23. Marts havde vi bygge og reparations aften hvor det primært var vores strømforsyninger der skulle have et eftersyn. Det er altid lidt svært at sætte sig Ind i hvordan andre har tænkt under opbygningen og i de fleste tilfælde er der ingen diagrammer, men det var rigtig hyggeligt og der kom da også nogen gode resultater ud af det.

OZ1BMO Gert og OZ5XF Harboe gik i gang med at færdiggøre et projekt som var kørt lidt fast, men den kom til at virke rigtig fint med flot digital udlæsning. OZ1HKT Allan følger med i processen…

  

På den anden  side af bordet var OZ2JMG Jan og OZ1CRV Ole i gang med en anden strømforsyning som gav lidt problemer, men det så ud til der kom styr på det.

  

Da vi var færdige med vores projekter havde Harboe medbragt en meget lækker Fanøkage (Fanøtort) i anledning af det var sidste gang Harboe kom i klubben, inden han rejser til Grønland den 29. MartsVi fik snakket om at prøve noget HF kommunikation med Harboe fra hans midlertidige QTH på Grønland.

Næste torsdag , den 30. marts, er der generalforsamling så det bliver også  en spændende aften…vi ses..

 Torsdag, den 30 marts 2023 har vi afdelingens årlige ordinære generalforsamling !   Det er denne aften vi debatterer og vedtager hvordan DIN og MIN afdeling økonomisk og aktivitetsmæssigt skal fungere i det kommende år !
Mød op og lad os høre DIN mening og DINE initiativer for det kommende år i afdelingen.
Torsdag, den 30 marts 2023 har vi afdelingens årlige ordinære generalforsamling !   Det er denne aften vi debatterer og vedtager hvordan DIN og MIN afdeling økonomisk og aktivitetsmæssigt skal fungere i det kommende år !

- - - - -

   Se alle nyheder på vores altid aktuelle hjemmeside !
http://www.oz6arc.dk
- - - - - - - - - - -
 Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
73 og velkommen !

 73 ´de oz9acv Lejf