Ugebrev 14-23 OZ6ARC

Mojn Venner !

Den 20. April havde vi et setup med John OZ7UE,  hvor John  gennemgik en af de ”Gamle radioer”, nemlig Icom IC781 som var en af de rigtig dyre radioer. OZ8TE Jan, havde en omregnings app med som hurtigt omregnede til en ”nutids-pris” på over 100.000kr. Man må sige at de sagtens kunne lave radioer dengang, skærmen var en mono chrome i gul.

   

Vi fik mange spændende detaljer om radioen af John og der kom også mange interessante spørgsmål frem, som vi fik svar på…

Efter Johns setup var ordet frit for spørgsmål fra vores nye medlemmer og OZ4TD Tobias havde et spørgsmål omkring jordplan på lastbilen. Tobias kører i øjeblikket med magnetfod og vi fik drøftet de forskellige alternativer, som sikkert snart skal måles med den nyerhvervede MINI1300.

Tobias og XYL havde også medbragt en dejlig hjemmebagt kage som bestemt faldt i god jord, flere spurgte på opskriften og den leverede Tobias jo selvfølgelig så den kan komme med i vores nyhedsbrev:  https://www.louisesmadblog.dk/svampet-gulerodskage-med-floedeostecreme/

Tusind tak til Tobias og XYL, for den fine kage..

 

  

Næste Torsdag den 27. April har vi almindeligt klubmøde hvor vi bla. skal drøfte hvornår vi skal gå i ”Sommermode” med  kun ét klubmøde om måneden.

Ellers er alt i spil, teknisk som ikke teknisk, og vi har frie hænder til at snakke om dem der ikke dukker op 😉

Vel mødt på Torsdag..

Vy73 de OZ1BMO

Gert

- - - - - -

Se alle nyheder på vores altid aktuelle hjemmeside !
 http://www.oz6arc.dk
- - - - - - - - - - -
Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !

73 og velkommen !

73´de oz9acv Lejf.