Klubmøde 2. November – OZ6ARC

Hej

I Torsdags havde John OZ7UE lavet et fint indlæg omkring vores CrowBar projekt. John viste os både den billige, og gammeldags, metode til at beskytte vores stationer mod overspænding, men også de nyere typer med integrerede kredsløb.


Der bliver stadig arbejdet på højtryk for at skaffe stumper til vores engelske projekt som vi har print liggende til.

Næste torsdag den 9. November har vi almindeligt klubmøde hvor vi skal kigge og høre om alle de spændende ting vi har slæbt med hjem fra ATF. Der bliver selvfølgelig også tid til at få hjælp til projekter og ting man er kørt lidt fast i.

Peter OZ4PJ har visket os i øret at han tager hjemmebagte boller med og de kan varmt anbefales til en kop dejlig amatørkaffe...

Det var alt for denne gang...vi ses i klubben.

Vy73 de OZ1BMO
Gert

Har vedhæftet 3 filer til vores kommende byggeprojekt.