Nyhedsbrev – OZ6ARC

Hej

Den 9. November havde vi en super hyggelig aften i klubben. Vi havde besøg fra både nord og syd, og OZ4PJ Peter havde været i bageriet og bagt dejlige gulerodsboller til hele bundtet, så der blevet gået til den....

OZ1CRV Ole havde lovet at hjælpe med en gammel Standard VHF radio som havde lidt problemer med mikrofonen, så der blev kigget og læst i diagrammer, som  for øvrigt var meget svære at få fat i....

Næste gang torsdag d. 16 nov. har vi noget på programmet som de færreste har set før, så der er bestemt noget at glæde sig til....
Jan OZ8TE, kommer og demonstrerer sin hjemmebyggede og fungerende model af et mekanisk fjernsyn. Han vil fortælle lidt om hvorfor han har bygget det, hvordan det virker, og lidt om den historiske baggrund for verdens første fjernsyn.
Så der lagt op til en spændende aften igen i OZ6ARC....vi ses.

Vy73 de OZ1BMO
Gert