DISCOVERING MARCONI – diplom

[Google oversættelse]

Amatørradiodiplom -   Klik for regler >>>> 

"OPDAGER MARCONI"
REFLEKTIONER FRA EN EKSTRAORDINÆR KARRIERE

fra 1. januar til 31. december 2024

Med sponsorat af "Guglielmo Marconi Foundation" og "Marconi Museum"

"Discovering Marconi" er et internationalt amatørradiodiplom arrangeret af A.R.I. Radio Club of Fidenza (ITALIEN), IARU tilknyttet - www.arifidenza.it -, med protektion og historisk tilsyn af Marconi Museum (Guglielmo Marconi Foundation).
Til minde om 150-året fra fødslen af den store italienske videnskabsmand (1874) har denne pris til formål at dykke dybere ned i Guglielmo Marconis tanke, visionskapacitet og karakter gennem udvalgte, betydningsfulde fragmenter fra nogle af hans mange offentlige taler, med en udflugt , der bevægede sig fra de første videnskabelige rapporter til den sidste radiomeddelelse, han sendte blot et par måneder før hans pludselige død, fandt sted i 1937.
Som opsummeret af Dr. Barbara Valotti, direktør for Marconi-museet og kurator for den relevante historiske forskning:
"Guglielmo Marconi var initiativtageren til en af de mest ekstraordinære forandringer og innovationer i begyndelsen af den moderne verden: hans opfindelse, et trådløst telegrafisystem udviklet i 1895, startede radiokommunikationens æra.
Takket være sin evne til at kombinere enestående teknologiske evner og en konkret iværksætterånd, dedikerede Marconi sig til udviklingen af sin opfindelse, og i løbet af en karriere, der varede fyrre år, var han en opfinder, iværksætter, videnskabsmand, stor hovedperson og, frem for alt innovatøren og skaberen af det nye felt, han startede, da han kun var tyve år gammel: trådløs kommunikation."

Prisen dedikerer hver måned i 2024 til en specifik sætning udtalt af Guglielmo Marconi, som genoptages i et enkelt "søgeord", der opsummerer og karakteriserer dens indhold. Det specielle og eksklusive amatørradiokaldesignal, der er knyttet til hver måned, indeholder også et akronym fra dette søgeord.
Yderligere detaljer, særlige kaldesignaler og tildelingsregler på vores officielle hjemmeside:
www.arifidenza.it

Vi mener, at det hovedsageligt er interesse for alle Ham Radio-operatører, så giv venligst besked til din tilknyttede OM og/eller din webmaster/hjemmeside.

Med venlig hilsen og 73.


[Originaltekst]

Amateur Radio Award

"DISCOVERING MARCONI"
REFLECTIONS FROM AN EXTRAORDINARY CAREER

   from January 1st to December 31st, 2024

With the sponsorship of the “Guglielmo Marconi Foundation” and "Marconi Museum"

 “Discovering Marconi” is an international amateur radio diploma organized by the A.R.I. Radio Club of Fidenza (ITALY), IARU affiliated - www.arifidenza.it -, with the patronage and historical supervision of Marconi Museum (Guglielmo Marconi Foundation).
Commemorating the 150th anniversary from the birth of the great Italian scientist (1874), this award aims to delve deeper into the thought, vision capacity and character of Guglielmo Marconi, through selected, significant fragments from some of his many public speeches, with an excursus, moving from the first scientific reports to the last radio message, he sent just a few months before his sudden death, occurred in 1937.
As summarized by Dr. Barbara Valotti, director of the Marconi Museum and curator of the relevant historical research:
“Guglielmo Marconi was the initiator of one of the most extraordinary changes and innovations at the origins of the contemporary world: his invention, a wireless telegraphy system developed in 1895, started the era of radio communications.
Thanks to his ability to combine singular technological ability and a concrete entrepreneurial spirit, Marconi dedicated himself to the development of his invention and, over the course of a career that lasted forty years, he was an inventor, entrepreneur, scientist, great protagonist and, above all, the innovator and creator of the new field he had started when he was just twenty years old: wireless communications.”

The award dedicates each month of 2024 to a specific phrase pronounced by Guglielmo Marconi, which is resumed in a single "keyword", summarizing and characterizing its content. The special and exclusive amateur radio callsign associated with each month also contains an acronym from this keyword.
Further details, special callsigns and award rules visiting our official website:
www.arifidenza.it

We believe that is mainly interest  all Ham Radio operators, so please notify it to your associated OM and /or your webmaster/website .

Best regards and 73.
--

Cristiano Cornini ,   IW4CLV
A.R.I. Fidenza Radio Club President
www.arifidenza.it