Så er vi igang igen

Hej Alle sammen

Den 25. Januar havde vi et, hyggeligt og godt besøgt, møde hvor alt var i spil. Der kom mange kontroversielle emner op og det var for en gangs skyld ikke alle emner der var præget lige meget af vores hobby, hej hej.  Der var meget at tale om og vi forlod først klubhuset kl. 22:30.

Alexey havde investeret i nye måleinstrumenter, som blev nærstuderet af de nysgerrige fremmødte:

Vi var alle meget forundrede over at man efterhånden kan få så fine måleinstrumenter til uhyre lave priser. Det lille instrument på billedet har kun kostet 5-6 Euro og det store instrument med bl.a. indbygget kabelsøgning og alt hvad hjertet kan begære, står til ca. 35 Euro...fantastisk billigt.

   

Vi fik også ført et par emner mere på vores "To-Do liste" med emner vi vil kigge nærmere på i den kommende sæson, og vi har fået lovning på et par emner mere som bliver sendt pr. mail...

Vi er også ved at samle stumper og montage til den fine nye antenne som Henning har købt, og det er vist kun vejret der mangler for at den kan sættes op!

Næste gang vil vi tale om hvilke emner der skal på programmet her til foråret...vi ses i klubben 1.Februar kl 19:30.. vel mødt.

Vy73 de OZ1BMO - Gert

___________________