VINDEREN ER FUNDET

I forbindelse med eventen for at fejre tronskiftet i Danmark var der blevet doneret et gavekort som ville tilfalde den operatør der, ved tilfældigt udtrækning mellem lodderne i puljen, blev den vindende radioamatør i Danmark.

Lodtrækningen har nu fundet sted og du ser her den heldige vinder:

Tommy har modtaget gavekortet via e-mail.

Her fra arrangørgruppen skal lyde en stor tak til alle operatører som virkelig har sat det Danske Kongerige på verdenskortet med deres forrygende entusiastiske aktivitets niveau.

GODT GÅET

Tak til EDR for økonomisk støtte til kaldesignaler, Plaketter og QSL kort - Tak til det Grønlandske hjemmestyre for sponsorering af de to kaldesignaler - Tak til OY1R + OX3XR + OZ1ACB + OZ4CG for indsatsen med at få denne event til at fungere.
23.198 gange tak.

Læs mere information her:  https://oz1hq.dk/EDR/?page_id=1231

_______________________________________