FT8 programmer og Hjemmebagte boller

Hej

Den 8. Februar havde vi fået OZ8TE Jan til at holde et indlæg om FT8. Det var mest beregnet som en introduktion for dem der ikke rigtigt havde stiftet bekendtskab med  FT8 endnu. Det viste sig at Jan jo selvfølgelig vidste en masse om emnet og i næsten en hel time underholdt Jan os med værdifulde tips og tricks både om FT8 men også om alle de hjælpeprogrammer der kan gøre oplevelsen endnu mere problemfri og hurtigt. Det hele blev rigeligt krydret med Jans normale humoristiske bemærkninger som kunne få hele skaren til at grine højlydt. Efter indlægget kom der mange tilkendegivelser om at få gang i FT8, så det var virkelig en kæmpe succes.

Alt i alt et rigtig spændende indlæg, og der skal lyde en kæmpe tak til Jan for indsatsen!

 

Efter Jan indlæg havde OZ4PJ Peter igen bagt sine fantastiske boller, som OZ1ODK Gunnar havde smurt til kaffen. Kæmpe tak til Peter!

Der blev også tid til at programmere et par radioer som trængte til nyt software, OZ1CRV Ole og OZ2BBH Bent var flittigt i gang med det projekt. Det var for øvrigt dejligt at se så mange fremmødte, der var næsten fuldt hus.

I øjeblikket bliver der arbejdet på at få tilrettelagt vores licensprøve i April måned, og der kommer mere info når vi ved mere.. I samme ombæring har OZ2BBH Bent lovet at terpe lidt med de aspiranter der skal op til prøven. Kontakt OZ2BBH Bent for mere info omkring trænings dagene på +4561549481.

Næste uge er der almindeligt klubmøde og der skal vi måske høre om nogen har vovet sig ud i FT8, det bliver spændende.

Vy73 de OZ1BMO
Gert