Loddeaften i OZ6ARC

Den 25. April

havde vi planlagt et lille minikursus i lodning som har været efterspurgt længe i klubben.

   

   

Det var en vældig succes hvor der blev loddet med både blyfri og gammeldags tin, for at prøve forskellen. Alexey havde fået en splinterny loddestation med både varmluft pistol og loddekolbe. OZ5Jan havde medbragt et fornemt loddemikroskop som kunne forbedre vores synsfelt en hel del. Se bare hvor OZ2BBH ser glad ud da han prøvede det. Vi fik gennemgået næsten alle processer, og Jan OZ8TE havde medbragt en professionel udlodnings pistol der enkelt og hurtigt kunne udlodde komponenter i vores print. Der blev lært, hygget og grinet...

___________________________________________________________

På billederne herover er der også billeder fra Amatørprøven der blev afholdt i klubben lørdag, der var mødt 7 op til prøven og OZ6TW Torben var mødt op på vegne af EDR med en lille mulepose med promotion og et supergodt tilbud til de, forhåbentlige, nye amatører der havde deltaget i prøven.

_______________________________________________

Næste klubmøde er torsdag den 2. Maj kl. 19:30 og der vil vi også tage en snak med medlemmerne om et nyt tiltag, nemlig at lave et lille ekstra møde om søndagen den 12. Maj, hvor vi kan lave ting som vi ikke plejer at lave på klubmøderne, og også for at give dem der normalt ikke KAN komme i klubben på torsdage en mulighed for at være i klubben. Her tænkes på praktiske forsøg med antenner, QRP og andre udendørs ting, men det kan vi drøfte på torsdag når vi ses i klubben...

Vy73 de OZ1BMO
Gert