SISTENYT – OZ6ARC

Hej Så er der et nyheds brev på skærmen.

Den 23. November havde vi PA-trin på programmet. John OZ7UE og Gert OZ1BMO havde medbragt PA-trin i forskellige størrelser. John havde medbragt et HAL 1200

Atlantic, som kunne levere 1200 Watt på HF båndende. Gert havde medbragt lidt nostalgiske PA-trin fra bl.a. Tokio Highpower og hen gangene trin fra Greystone.

   

Vi havde også besøg af vores medlemmer Louise OZ2LHD og Tobias OZ4TD som havde medbragt den mest himmelske kage som man sagtens kunne blive afhængig af.

Tusind  tak til Louise og Tobias for den fine kage..

   

Louise er ved at læse til B-Licens og havde fornuftig nok medbragt nogen spørgsmål som hun ikke forstod helt rigtigt. Det tog Jan OZ8TE sig hurtig af og forklarede på fineste vis hvordan tingene hang sammen. Det var spørgsmål om filtre og Colpitts oscillatoren med x-tal styring og hvilke fælder der ligger i det....tak til Jan for de gode svar..

Næste gang har vi et indlæg om Grey line...og hvad er så det? Ja, det kan røbes at det nok er noget man skal vide noget om hvis man vil køre DX på HF båndene, og hvis man vil prøve at komme lidt længere ud i den store verden end til den lokale repeater. OZ1KVM  Germann, som er en dreven DX hunter, har lovet at løfte sløret for hvordan vi kan bruge Grey line. Så mød op hvis du vil have nogen gode råd omkring DX og hvordan du får flere i loggen...

Vi ses på Torsdag den 30. November kl 19:30 i klubhuset...

Vy73 de OZ1BMO
Gert