Juleafslutning – OZ6ARC

Den 14. December havde vi det sidste arrangenment i OZ6ARC og denne gang var det Juleafslutningen som vi hyggede os med.

Der var mødt folk op fra alle hjørner af vores område og vi havde gæster fra Fredericia så det blev fejret med mange sjove inputs fra nær og fjern.

Efter vi havde fået gløgg og æbleskiver snuppede vi et spil pakkeleg som der blev grinet godt og grundigt over, det var super hyggeligt.

Det var så det sidste nyhedsbrev for i år, og vi håber at OZ6ARC har formået at bringe lidt ny viden og samtidig også medvirket til at udvikle vores kammeratskab i klubben i 2023. Næste år vil vi fortsætte med at bringe nyheder og lærdom til vores medlemmer.
I den forbindelse må I gerne tænke på hvad I som medlemmer kunne ønske vi skulle tage op, da det kan være svært nogen gange at gætte sig til hvad medlemmerne gerne vil høre og lære om. Vi kan ikke garantere at vi kan klare alt, men vi har rigtig gode kapaciteter i vores klub, så prøv at skrive et par emner ned og send det til John eller tag det med i klubben, så vil vi prøve at efterkomme Jeres ønsker...

Vi afslutter med at ønske alle en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår og tak for Jeres opbakning i året der gik... På gensyn den 11. Januar 2024 i OZ6ARC Kl. 19:30

Vy73 de OZ1BMO
Gert
---------------------------------------------------------------------------

Vi har talt en aften i klubben om en trøje som denne.
Henning OZ2I har lavet et fint logo. Der kommer en mail med mere info pris m.m

En glædelig jul og godt nytår til alle