Nyhedsbrev – OZ6ARC

Hej

Torsdag den 1. Februar havde vi almindeligt klubmøde hvor vi som eneste punkt havde afrunding af vores forslag til aktiviteter. Der kommer løbende forslag ind, så listen bliver længere og længere.

Ellers  var der godt gang i snakkeriet her er det OZ8TE Jan og OZ1CRV Ole der er i gang med at programmere Quansheng UV5 (8) og simulere et kredsløb (i TINE) som skal bruges til en HF probe som Ole påtænker at bygge, og det kan jo være at han vil demonstrere den i klubben når den er færdig. Her ses den færdige demo på opstillingen:

Mødet var godt besøgt og vores nye aspirant Morten var også dukket op igen, og vi fik snakket lidt om licensprøver og afholdelse af prøver. Vi skal jo gerne have Morten op og køre radio i nærmeste fremtid.

Vi overvejer at afholde en licensprøve i OZ6ARC i starten af April måned, men der kommer nærmere besked så man kan nå at indbetale gebyret inden prøven. Så alle dem der har planer om enten at få en licens eller en opgradering af den nuværende, er det med at finde læsestoffet frem. Der er også god tid til at stille uddybende spørgsmål i klubben.

Næste Torsdag den 8. Februar vil OZ8TE Jan give en orientering omkring FT8 og hvordan det virker. Jan har haft en kæmpe succes med at køre FT8 og har efterhånden haft kontakter over det meste af verden, så mød op og få et par gode ideer til at komme i gang med denne spændende gren af vores hobby…

Vi ses på Torsdag den 8. Februar kl 19:30
Vy73 de OZ1BMO

Gert